More Website Templates @ TemplateMonster.com - January28, 2013!
Comments are closed

Wifi

Gratis WiFi op camping Weidezicht!

Wij laten u graag onbeperkt genieten van internet op onze camping. Wij hebben geïnvesteerd in een hoogwaardig WiFi netwerk, wat bereik heeft over het gehele campingterrein. U kunt zichzelf met bijvoorbeeld uw laptop, tablet of smartphone aanmelden op het volgende netwerk: WIFI-Weidezicht. Voor een exacte beschrijving hoe dit op uw apparaat werkt en wat te doen bij eventuele problemen verwijzen wij u naar de handleiding van uw apparaat.

Spelregels:

  • U bevindt zich op een camping in het buitengebied van de gemeente Eersel. Dit betekend dat een beperkte snelheidscapaciteit op de hoofdaansluiting gedeeld moet worden met een aantal gasten op de camping. De verbinding is dan ook niet geschikt voor het up- en/of downloaden van grote bestanden. De verbindingssnelheid die u toegewezen krijgt is ruim voldoende voor normaal surf- en emailverkeer. Wij bieden geen garantie omtrent te behalen snelheden van het netwerk.
  • De verbinding waar u op in kunt loggen is onbeveiligd. Daardoor zouden kwaadwillende personen uw internetverkeer kunnen aftappen. Stuur daarom geen gevoelige informatie, zoals uw bankzaken, over ons netwerk. Wij adviseren u op uw apparatuur een antivirusprogramma en firewall te gebruiken.
  • Camping Weidezicht is niet verantwoordelijk voor enig verlies van informatie of schade aan uw apparatuur als gevolg van het gebruik van het WiFi-netwerk. De gebruiker blijft verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn apparatuur, laptopconfiguraties, verwijderingen van beveiliging of wijzigingen aan bestanden als gevolg van het gebruik van het netwerk.
  • Het is niet toegestaan informatie met een illegale aard over ons netwerk te versturen.
  • Wij bieden geen apparatuur in bruikleen aan. U moet dus uw eigen apparatuur verzorgen.
  • Wij bieden geen technische ondersteuning voor het gebruik van het netwerk en/of het configureren van uw draadloze internetverbinding. Als u niet vertrouwd bent met computers of computernetwerken, adviseren wij u de handleiding en help-pagina’s van uw apparatuur te lezen.
  • Camping Weidezicht heeft het recht het draadloos netwerk op ieder moment te deactiveren, om onderhoud te verrichten en om gelijktijdig gebruik te verdelen. Camping Weidezicht heeft ook het recht een gebruiker van het netwerk te verwijderen indien hij zich niet houdt aan de spelregels in dit reglement.
  • Camping Weidezicht verzameld informatie over uw surfgedrag ten behoeve van analytische doeleinden en beheer van het netwerk. Er worden geen persoonlijke gegevens bewaard.

Comments are closed.