More Website Templates @ TemplateMonster.com - January28, 2013!

Over camping Weidezicht in Eersel

20130509-0018SVR Camping Weidezicht is opgericht in 1995 als een van de eerste mini-campings binnen de gemeente Eersel. Na al die jaren is de camping inmiddels een begrip voor veel gasten. Vooral 50-plussers, fietsers, wandelaars en mensen die op zoek zijn naar rust in Nederland, weten onze camping te vinden.

Onze camping is gelegen in Eersel, parel van de Brabantse Kempen. Naast de rustige omgeving met het verreikende uitzicht over de weilanden met onze dieren, zijn er op korte afstand bossen en heidegronden waar u op uw gemak kunt gaan wandelen of een fietsroute kunt gaan maken. De camping zelf is, als een van de weinige camping, opgedeeld in twee naast elkaar liggende, gescheiden velden. Hierdoor is iedere gast verzekerd van een prachtig uitzicht over de wei en kijkt u niet tegen een andere caravan aan zoals het geval is bij campings die in een cirkelvorm ingericht zijn. In de zomer lopen onze dieren buiten en kunt u ook daar van genieten. Dit alles komt terug in onze naam; Weidezicht.

20130509-0014

Faciliteiten

Naast de gebruikelijke sanitaire voorzieningen zijn buiten onder een afdak zijn twee ruim opgezette wasbakken gesitueerd, zodat u comfortabel kunt afwassen, met uitzicht! Ook is gezorgd voor een overkapping waar u uw fietsen kunt stallen. Voor mensen met een chemisch toilet hebben wij een gemakkelijke afstort mogelijkheid. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het gebruik van een wasmachine Bij elke campingplaats is elektriciteit aanwezig, de elektriciteit die u verbruikt wekken wij op met onze zonnepanelen. Met de auto? die kunt u gewoon naast de caravan parkeren.

Wilt u op uw tablet, laptop of smartphone uw fietsroute nog eens nakijken of alvast vooruit plannen? Geen probleem! Op het gehele campingterrein is een gratis WiFi netwerk aanwezig.

wifiaccommodatiejeudeboulesfietsopladen

Boerderij

Op onze boerderij houden wij veel verschillende soorten vee. De belangrijkste zijn de schapen met bijbehorende lammeren. Daarnaast hebben wij katten, een hond, verschillende paarden en pony’s en kleinvee als kippen en konijnen. Gedurende uw verblijf op de camping staat het u altijd vrij een keer de stallen binnen te lopen en eens te kijken hoe het er in ons bedrijf allemaal aan toe gaat. Op onze boerderij is een zorgboerderij gesitueerd. Meer informatie over de zorgboerderij vindt u op www.zorgboerderijweidezicht.nl.